Jeg har fortrudt mit køb. Hvordan returnerer jeg varen?

Når du handler hos Dansk Teknik & lækagesikring, har du lov til at returnere din vare, hvis du fortryder købet og vil returnere varen til os. Dette glæder for nye og ubrugte vare i originalemballage. For at returnere en vare, skal du via din konto finde det pågældende ordre nummer.
Hvis varens værdi er forvrænget, dvs. hvis varen har været taget i brug eller hvis varen på anden måde ikke er at betragte som ny, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. I så fald kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist.

Når vi modtager varen fra dig, vil vi bearbejde sagen indenfor 1-2 hverdage. Ved returnering skal du udfylde en blanket, som du skal udfylde, samt beskrive grundlaget for returneringen. Nedenfor findes der et link, hvorpå du kan hente en blanket, som skal medfølge pakken du sender retur.

Vores returadresse er:
Dansk Teknik & Lækagesikring ApS.
Fonnesbechgade 11A, 1. tv
7400 Herning

Hvis der er tale om større partier (special leverancer, som ikke kan sendes med post eller GLS) skal du kontakte os for at aftale nærmere omkring returneringen. Ved aflevering af vare på returadressen, vil dette kun være muligt ved aftale med Dansk Teknik & Lækagesikrings ApS.

Det er ikke alle varer, der er returret på, hvis de har været åbnet og afprøvet. Vi anbefaler at du genlæser afsnittet om returnering i handelsbetingelserne inden du sender varen retur, så du ikke returnerer din vare forgæves.

Se mere: